Misses Needle

Welkom bij Misses Needle. In de winkel word je geholpen door Els Van Braband en Kaat Swaans. Els heeft avondlessen naaien gevolgd, Kaat heeft haar opleiding vanaf de middelbare school gedaan. Ze ontmoeten elkaar in een opleiding patroontekenen. Na een aantal jaren kwamen ze elkaar terug tegen en daar bloeide het idee voor de winkel. In augustus 2013 is Misses Needle dan van start gegaan.

Winkel met dat ietsje meer!

Wij zijn een stoffenwinkel met net dat ietsje meer. Dat ietsje meer uit zich in de collectie en op onze kennis van zaken. Je kan bij ons binnenstappen zonder idee wat je wil maken, en terug buiten gaan met alles wat je nodig hebt om een leuk project te kunnen opstarten. Wij willen dat je hier helemaal gesteld bent als je buiten gaat, vanaf patroon tot sluitingen en lintjes om je project te personaliseren.

En nog meer

De winkel is doorlopend geopend van 10.00u tot 18.00u. Op zaterdag sluiten we om 17.00u. Donderdag is onze sluitingsdag. Voor lessen kan je terecht bij cursussen/ workshops. Maar je kan ook in de winkel van onze naaimachines gebruik maken, verwittig ons even op voorhand, zodat je zeker plaats hebt.


Workshops op maat Kinderfeestje, babyshower of vrijgezellenfeest,... Misschien gewoon een gezellig uitje onder... Meer ...
Mevrouwtjes en Meneertjes Voor degene die zelf niet kunnen naaien of er de tijd niet voor hebben, maar wel helemaal... Meer ...
Stoffen We hebben zowel stoffen voor volwassen, als voor kinderen, in heel veel kleurtjes en printjes. Er... Meer ...